WagenbergKwistZeker 2024

Deelnemen

De mogelijkheid om je in te schrijven voor de WagenbergKwistZeker stopt op 31-08-2024 om 18:00 uur exact.

Er kunnen maximaal 35 teams deelnemen aan WagenbergKwistZeker. Meer teams kunnen zich aanmelden, maar die komen op de reservelijst. Mochten er afmeldingen binnenkomen dan wordt het eerstvolgende team op de reservelijst door ons benaderd.

Stappenplan

Team

Stel een team samen van ongeveer 10 personen.Er is geen maximum, maar meer dan 20 is onhandig. Verzin een ludieke naam voor je team.

Quiz-lokatie

Jullie spelen vanuit een adres in Wagenberg dat bekend is bij de organisatie.

Je hebt een ruimte nodig die groot genoeg is voor je team en die beschikt over de juiste faciliteiten (stoelen, tafels, wifi, printer, koelkast en dergelijke).

Je kunt zelf kiezen om te spelen vanuit huis of een andere (horeca) lokatie in Wagenberg.

 Misschien komt de organisatie tijdens de quizavond ook nog langs met een cameraploeg om wat sfeerbeelden te maken! 

Inschrijven

Schrijf je in vóór 31-08-2024, 18:00 uur via de knop “nu inschrijven”. 

Je ontvangt een e-mail met spelinformatie en betalingsinstructies voor het inschrijfgeld. Het inschrijfgeld bedraagt €25,00 per team. Pas als jouw betaling bij ons geregistreerd staat, ben je definitief aangemeld en zal jij je team terugvinden op de deelnemerspagina van deze website.

Bij de aanmelding vul je alleen maar de naam van de teamcaptain in. Je kan dus tot het laatste moment nog extra mensen toevoegen aan je team. Alleen de teamcaptain moet 18 jaar of ouder zijn. Verder zijn er geen restricties.

Captain-avond

Zorg dat de team-captain aanwezig is op de captain-avond op  04-10-2024 bij Bar 13 van 20:00 uur tot 21:30 uur. Hier worden de laatste aanwijzigingen, suggesties, tips en wat al niet meer gedeeld met alle aanwezigen. Tevens is dit hét moment om vragen te stellen.

Let op: alléén voor de team-captains. Deelname aan deze avond is verplicht, anders kun je niet meedoen aan de quiz.

En het zou zomaar eens kunnen zijn dat er hier al een bonusvraag uitgedeeld gaat worden……

Quiz-avond

Doe met het hele team mee aan WagenbergKwistZeker op 12-10-2024, De quiz loopt van precies 17:00 uur tot exact 22:00 uur.

Om 17:00 uur precies krijgt jullie teamcaptain jullie quizboek mee. Daarna zal jullie captain zo snel mogelijk naar jullie speelhonk gaan (niet met de auto; alleen te voet of per fiets is toegestaan in verband met de veiligheid), zodat jullie , als team, de vragen kunnen gaan beantwoorden.

Om exact 22:00 uur moet het antwoordboek ingeleverd zijn, anders volgt diskwalificatie van het gehele team!.

Prijsuitreiking

Kom met je hele team naar de prijsuitreiking op 09-11-2024 om 19.30 uur, om te zien wie de WagenbergKwistZeker 2024 gewonnen heeft. Bovendien laten we hier ook een aantal foto’s en video’s zien die gemaakt zijn tijdens de quiz.

Hier wordt natuurlijk ook bekend gemaakt welke bedragen gewonnen zijn per team.