WagenbergKwistZeker 2021

1 oktober 2021 | Captainsavond

Op vrijdag 1 oktober is het dan eindelijk zover: Alle teamcaptains van de deelnemende teams aan WagenbergKwistZeker zullen zich verzamelen bij Sportcafé Driedorp. En dan begint de strijd pas écht, want er zijn op de captainsavond punten te verdienen!

De teamcaptains zijn per mail uitgenodigd om deze belangrijke informatieavond samen met hun assistent bij te wonen.

Zij ontvangen die avond cruciale informatie om de quiz-avond op 16 oktober tot een succes te maken en hun team naar de overwinning én een van de vijf geldprijzen te leiden. Deze prijzen zijn beschikbaar gesteld door CS de Erpelrooiers ter gelegenheid van het 55-jarige bestaan in 2020. Andere festiviteiten konden niet doorgaan maar door middel van deze dorpsquiz wil CS de Erpelrooiers Wagenberg toch een leuke avond bieden.

Tijdens de captainsavond worden de spelregels uitgelegd en ook veiligheid is een thema. De captains kunnen deze avond hun rivalen eens diep in de ogen kijken. Daarnaast is er gelegenheid vragen te stellen. Let wel, dit is ook de énige mogelijkheid om vragen te stellen want op de quiz-avond zelf is hier geen gelegenheid voor en tikt de klok in een gigantisch tempo door.

Belangrijk om te weten voor de captains en hun teams is dat er op de captainsavond al punten zijn te verdienen! Hoe? Tja, daar kan de organisatie helaas geen uitspraken over doen maar de capaciteiten van de teamcaptains zullen op deze avond direct op de proef gesteld worden.

De spanning stijgt in Wagenberg, en terecht. Wat staat de teams allemaal te wachten? Een klein tipje van de sluier wil de organisatie wel oplichten over de quiz-avond: Het wordt hilarisch, chaotisch, druk, spannend en verrassend en vermoedelijk zal heel Wagenberg na afloop van de quiz volledig uitgeteld in zijn of haar bedje liggen.

Vrijdagavond 1 oktober, 20.00 uur Sportcafé Driedorp